Algemene voorwaarden Snoezel en Froezel

Artikel 1 - Algemeen
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Snoezel en Froezel en de klant.
1.2. Voordat de klant een overeenkomst sluit dient de klant de algemene voorwaarden te aanvaarden.
1.3. Snoezel en Froezel heeft altijd het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Artikel 2 - Bestellen
2.1. De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment wanneer de order is geplaatst.

Artikel 3 - Betalen en verzenden
3.1. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
3.2. De bestelling dient vooraf betaald te worden. Dit kan zonder extra kosten door een overboeking via Ideal. Snoezel en Froezel werkt samen met Sisow Ideal betalingen. Indien de klant de bestelling ophaalt, dient bij aflevering contant te worden afgerekend.
3.3. Bestellingen worden binnen vijf werkdagen verstuurd vanaf het moment dat het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op de bankrekening.
3.4. Als de betaling niet binnen de gestelde termijn is bijgeschreven dan verstuurt Snoezel en Froezel één geheugensteuntje per e-mail. Indien de betaling vervolgens na vijf werkdagen alsnog niet is bijgeschreven, dan vervalt automatisch de bestelling.
3.5. Mocht een artikel niet binnen vijf werkdagen leverbaar zijn dan neemt Snoezel en Froezel zo spoedig mogelijk contact op met de klant wanneer het artikel wordt verwacht. Indien het artikel niet meer leverbaar dan stelt Snoezel en Froezel de klant hiervan in kennis en biedt in overleg met de klant een alternatief of annuleert in overleg de bestelling.
3.6. De verzendkosten bedragen 1,75 euro. Bij een bestelling vanaf 20 euro neemt Snoezel en Froezel de verzendkosten voor haar rekening. Bij verzending naar het buitenland overleggen we vooraf over de verzending en de bijbehorende kosten.
3.7. Bestellingen worden via verschillende vervoerders verzonden. De bezorgvoorwaarden van deze vervoerders zijn van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport. Snoezel en Froezel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade en/of onvolkomenheden. Mocht dit onverhoopt het geval zijn dan dient de klant direct, uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst, contact op te nemen met Snoezel en Froezel door een e-mail te sturen naar info@snoezelenfroezel.nl.

Artikel 4 - Recht van retour/Herroepingsrecht
4.1. Alle artikelen van Snoezel en Froezel zijn met zorg handgemaakt en speciaal, waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen afbeeldingen en kleuren op de website iets afwijken van het eigenlijke product op de getoonde foto.
4.2.Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Indien een artikel onverwacht niet aan de verwachting van de klant voldoet dan heeft deze volgens het herroepingsrecht het recht het artikel retour te sturen. 4.3. De klant is verantwoordelijk voor een correcte retourzending van het artikel. Een voorafgaande mail aan info@snoezelenfroezel.nl over de retourbestelling is voorgeschreven. Het retour te sturen artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking te worden geretourneerd aan: Snoezel en Froezel, Arendschelling 83, 8253 CC Dronten.
4.4. Snoezel en Froezel stort na ontvangst van de geretourneerde artikelen het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel alsmede de verzendkosten terug. Snoezel en Froezel behoudt zich het recht voor om in het geval van door de klant veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen.
4.5. De verzendkosten van de retourzending en het risico van deze verzending zijn voor rekening van de klant.
 

Artikel 5 - Garantie
5.1. Snoezel en Froezel hanteert een garantietermijn van drie maanden.
5.2. Op voorwaarde dat het product normaal is gebruikt en de op de website vermelde onderhoudsadviezen in acht zijn genomen zal Snoezel en Froezel er alles aan doen klachten, binnen zeven werkdagen na het ontvangen van het retour gezonden artikel, naar tevredenheid op te lossen.
5.3. De koper kan geen beroep doen op de garantie in geval van a) normale slijtage, b) onoordeelkundig gebruik en/of het niet in acht nemen van de onderhoudsadviezen, c) aan het artikel door of namens koper aangebrachte wijzigingen, d) beschadiging door opzet of grove minachtzaamheid, e) door de koper of door de koper ingeschakelde derden op eigen initiatief gedurende de garantietermijn verrichte reparaties aan de geleverde artikelen.
5.4. Binnen de garantietermijn zal het artikel kosteloos (met inachtneming van punten 5.2. en 5.5. van deze voorwaarden) gerepareerd worden indien de gebruikte materialen voorradig zijn. Wanneer dit niet het geval is zal Snoezel en Froezel in overleg met de klant zoeken naar een passende oplossing.

Artikel 6 - Levering
6.1. Het streven van Snoezel en Froezel is om binnen twee maar uiterlijk vijf werkdagen na ontvangst van de betaling de bestelling via POST NL of een andere vervoerder aan te bieden.
6.2. Indien de levertijd onverhoopt niet haalbaar is laat Snoezel en Froezel weten wanneer de klant het artikel kan verwachten.
6.3. Indien Snoezel en Froezel niet binnen vijf werkdagen kan leveren omdat de webwinkel is gesloten (bijvoorbeeld in verband met vakantie of iets dergelijks) zal hiervan van te voren duidelijk melding worden gemaakt op de openingspagina van de website en zal de order later verwerkt worden.
6.4. Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.

Artikel 7 - Privacy
7.1. De gegevens waar Snoezel en Froezel tijdens het bestelproces om vraagt, worden enkel en alleen gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling/order te verwerken en af te leveren.
7.2. Snoezel en Froezel verstrekt geen klantgegevens aan derden.
7.3. De klantgegevens worden niet gebruikt voor promotionele doeleinden. De door de klant verstrekte gegevens worden niet automatisch gebruikt voor de nieuwsbrief van Snoezel en Froezel. Deze worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief indien de klant daar zelf voor kiest via de keuzemogelijkheid daarvoor op de website.
7.4. Indien de klant zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van Snoezel en Froezel en deze niet meer wenst te ontvangen dan kan de klant zich via een link onderaan de nieuwsbrief of via info@snoezelenfroezel.nl afmelden.
7.5. Snoezel en Froezel stuurt persoonlijke gegevens over een beveiligde SSL verbinding.

Artikel 8 - Copyright
8.1. De website www.snoezelenfroezel.nl is eigendom van Snoezel en Froezel . Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom behoren toe aan M. Tjarks of aan Snoezel en Froezel, waaronder mede begrepen de tekst, foto’s en designs. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming beeld- en/of tekstmateriaal van de website te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of iets dergelijks te gebruiken; behoudens beperkingen bij wet gesteld en behalve voor zoiets nodig is in het kader van het beoogd gebruik van deze website.

Artikel 9 - Toepasselijk recht

9.1. Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.


 

© 2011 - 2024 Snoezel & Froezel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel