In de webshop vind je naast vrolijke en originele sieraden ook eigentijdse woondecoraties en eigenwijze hebbedingen. Alle artikelen ontwerp en vervaardig ik zelf onder het label Snoezel & Froezel. Ik maak veel gebruik van natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals leer, (half)edelsteen, hout, metalen (lood- en nikkelvrij) en glaskralen in allerlei soorten en maten. Elk sieraad en iedere decoratie is in limited editon (meestal een maar niet meer dan vijf) verkrijgbaar en mede daarom uniek. Wekelijks zijn er nieuwe artikelen op de website te vinden!

Bij de sieraden staat de maat vermeld of er kan worden gekozen voor een maat (xs tot en met xxl). 

Heb je een speciale wens voor een bepaald sieraad, een woondecoratie of andere hebbedingen? Laat het ons weten via info@snoezelenfroezel.nl. Bijna alles is mogelijk!

Iedere bestelling wordt met zorg ingepakt en gaat als een kadootje (en vervolgens in een neutrale verpakking) de deur uit. Bij een bestelling onder 20 euro berekenen we 1,75 euro verzendkosten. Bij een bestelling vanaf 20 euro worden geen verzendkosten berekend.

Een Snoezel & Froezel: met passie vormgegeven, met liefde gemaakt.

Kadootje

Als je iets bij Snoezel & Froezel bestelt, pakken wij het in als een kadootje. Is (een deel van) de bestelling niet voor jezelf maar voor iemand anders? Dan kunnen we de bestelling als kadootje voor je naar een ander adres versturen.

Tijdens het bestelproces kun je bij ‘opmerkingen’ het adres waar de bestelling naar toe moet aangeven. Geef daar ook aan wat er op het kaartje moet komen te staan, dat wij er voor je bij doen.

Garantie/onderhoudsadvies

De producten van Snoezel & Froezel zijn met passie vormgegeven en met liefde gemaakt. Wij geven drie maanden garantie op onze producten.

Natuurlijke slijtage; aanraking met eau de toilette, parfum, haarlak, chloorwater, zeewater et cetera; waterschade/lakbeschadiging van (houten) kralen door (regen)water; onderdelen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht; klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de onderdelen en/of sieraden en breuk en/of beschadiging wegens onheus gebruik vallen niet onder de garantie.

 

© 2011 - 2024 Snoezel & Froezel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel