Algemene levervoorwaarden

Algemene voorwaarden Snoezel & Froezel

Artikel 1 - Algemeen
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Snoezel & Froezel en de klant.
1.2. Voordat de klant een overeenkomst sluit dient de klant de algemene voorwaarden te aanvaarden.
1.3. Snoezel & Froezel heeft altijd het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Artikel 2 - Bestellen
2.1. De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment wanneer de order is geplaatst.

Artikel 3 - Betalen en verzenden
3.1. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW, inclusief verzendkosten voor brievenpost en exclusief verzendkosten voor pakketpost.
3.2. De bestelling dient vooraf betaald te worden. Dit kan zonder extra kosten middels een overboeking via Ideal. Snoezel & Froezel werkt samen met Sisow Ideal betalingen. Indien de klant de bestelling ophaalt, dient bij aflevering contant te worden afgerekend.
3.3. Bestellingen worden binnen vijf werkdagen verstuurd vanaf het moment dat het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op de bankrekening.
3.4. Als de betaling niet binnen de gestelde termijn is bijgeschreven dan verstuurt Snoezel & Froezel één geheugensteuntje per e-mail. Indien de betaling vervolgens na vijf werkdagen alsnog niet is bijgeschreven, dan vervalt automatisch de bestelling.
3.5. Mocht een artikel niet binnen vijf werkdagen leverbaar zijn dan neemt Snoezel & Froezel zo spoedig mogelijk contact op met de klant wanneer het artikel wordt verwacht. Indien het artikel niet meer leverbaar dan stelt Snoezel & Froezel de klant hiervan in kennis en biedt in overleg met de klant een alternatief of annuleert in overleg de bestelling.
3.6. Snoezel & Froezel verstuurt briefpost binnen Nederland gratis. Voor pakketpost berekent Snoezel & Froezel 6,75 euro, volgens het POST NL tarief. Bij een bestelling vanaf 75 euro neemt Snoezel & Froezel de verzendkosten voor haar rekening. Bij verzending naar het buitenland overleggen we vooraf over de verzending en de bijbehorende kosten.
3.7. Bestellingen worden via POST NL verzonden. De bezorgvoorwaarden van POST NL zijn van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport. Snoezel & Froezel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade en/of onvolkomenheden. Mocht dit onverhoopt het geval zijn dan dient de klant direct, uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst, contact op te nemen met Snoezel & Froezel door een e-mail te sturen naar info@snoezelenfroezel.nl.

Artikel 4 - Recht van retour
4.1. Alle artikelen van Snoezel & Froezel zijn handgemaakt en speciaal, waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen afbeeldingen en kleuren op de website iets afwijken van het eigenlijke product op de getoonde foto.
4.2. Indien een artikel onverwacht niet aan de verwachting van de klant voldoet dan heeft deze het recht het artikel binnen zeven dagen retour te sturen. Een voorafgaande mail aan info@snoezelenfroezel.nl met opgave van reden van de retourbestelling is voorgeschreven.
4.3. De klant is verantwoordelijk voor een correcte retourzending van het artikel. Het retour te sturen artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking binnen zeven dagen na ontvangst van de bestelling te worden geretourneerd aan: Snoezel & Froezel, Arendschelling 83, 8253 CC Dronten.
4.4. Indien aan deze voorwaarden is voldaan en het artikel correct verpakt wordt ontvangen, ontvangt de klant binnen tien werkdagen na ontvangst van de retourzending het geld op zijn of haar bank- of girorekening. De klant wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de terugstorting.
4.5. De verzendkosten van de retourzending en het risico van de verzending zijn voor rekening van de klant.

Artikel 5 - Garantie
5.1. Snoezel & Froezel hanteert een garantietermijn van drie maanden.
5.2. Op voorwaarde dat het product normaal is gebruikt en de op de website vermelde onderhoudsadviezen in acht zijn genomen zal Snoezel & Froezel er alles aan doen klachten, binnen zeven werkdagen na het ontvangen van het retour gezonden artikel, naar tevredenheid op te lossen.
5.3. De koper kan geen beroep doen op de garantie in geval van a) normale slijtage, b) onoordeelkundig gebruik en/of het niet in acht nemen van de onderhoudsadviezen, c) aan het artikel door of namens koper aangebrachte wijzigingen, d) beschadiging door opzet of grove minachtzaamheid, e) door de koper of door de koper ingeschakelde derden op eigen initiatief gedurende de garantietermijn verrichte reparaties aan de geleverde artikelen.
5.4. Binnen de garantietermijn zal het artikel kosteloos (met inachtneming van punten 5.2. en 5.5. van deze voorwaarden) gerepareerd worden indien de gebruikte materialen voorradig zijn. Wanneer dit niet het geval is zal Snoezel & Froezel in overleg met de klant zoeken naar een passende oplossing.

Artikel 6 - Levering
6.1. Het streven van Snoezel & Froezel is om binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling de bestelling via POST NL aan te bieden.
6.2. Indien de levertijd onverhoopt niet haalbaar is laat Snoezel & Froezel weten wanneer de klant het artikel kan verwachten.
6.3. Indien Snoezel & Froezel niet binnen vijf werkdagen kan leveren omdat de webwinkel is gesloten (bijvoorbeeld in verband met vakantie of anderszins) zal hiervan van te voren duidelijk melding worden gemaakt op de openingspagina van de website en zal de order later verwerkt worden.
6.4. Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.

Artikel 7 - Privacy
7.1. De gegevens waar Snoezel & Froezel tijdens het bestelproces om vraagt, worden enkel en alleen gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling/order te verwerken en af te leveren.
7.2. Snoezel & Froezel verstrekt geen klantgegevens aan derden.
7.3. De klantgegevens worden niet gebruikt voor promotionele doeleinden. De door de klant verstrekte gegevens worden niet automatisch gebruikt voor de nieuwsbrief van Snoezel & Froezel. Deze worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief indien de klant daar zelf voor kiest middels de keuzemogelijkheid daarvoor op de website.
7.4. Indien de klant zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van Snoezel & Froezel en deze niet meer wenst te ontvangen dan kan de klant zich via een link onderaan de nieuwsbrief of via info@snoezelenfroezel.nl afmelden.
7.5. Snoezel & Froezel stuurt persoonlijke gegevens over een beveiligde SSL verbinding.

Artikel 8 - Copyright
8.1. De website www.snoezelenfroezel.nl is eigendom van Snoezel & Froezel . Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom behoren toe aan M. Tjarks of aan Snoezel & Froezel, waaronder mede begrepen de tekst, foto’s, en designs. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming beeld- en/of tekstmateriaal van de website te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken; behoudens beperkingen bij wet gesteld en behalve voor zulks nodig is in het kader van het beoogd gebruik van deze website.

Artikel 9 - Toepasselijk recht
9.1. Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2021 Snoezel & Froezel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel