Snoezel & Froezel party

Zin in een gezellige avond shoppen bij jou thuis?

Organiseer een Snoezel & Froezel party!

Snoezel & Froezel komt graag bij je langs met een auto vol hippe handgemaakte sieraden, woondecoraties en andere hebbedingen. Jij zorgt voor een drankje en iets lekkers én een huis vol vrienden, familie, collega’s en buurvrouwen (minimaal 12 personen).

Aan de party zijn geen kosten verbonden. Als dank voor je gastvrijheid krijg je als gastvrouw een goodybag en ontvang je 10% van de omzet van de avond als korting op je eigen aankopen!

Tijdens de ongeveer twee a drie uur durende party kunnen je gasten de collectie van Snoezel & Froezel op hun gemak bekijken en passen. Geen lange en saaie verkooppraatjes maar advies op maat. Wanneer je gasten besluiten een sieraad, een woondecoratie of een ander hebbeding te kopen dan kunnen ze deze na contante betaling (geen pin aanwezig) aan Snoezel & Froezel direct mee naar huis nemen. Bij de aankoop van een Snoezel & Froezel zit altijd een kadootje!

Als er speciale wensen zijn, een andere kleur of een andere maat, dan streven we er naar deze ‘special delivery’ binnen vijf werkdagen naar de gastvrouw of naar een ander gewenst adres te versturen.  

Enthousiast? Neem dan voor het maken van een afspraak of voor meer info contact op via info@snoezelenfroezel.nl!

 

© 2011 - 2020 Snoezel & Froezel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel